Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΜΙΚΗΣ... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...


Για άλλη μια φορά ο Μίκης Θοδωράκης τα είπε έξω από τα δόντια...Μιλώντας την Τρίτη (05/04) στον ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε ότι: "Η τρόικα μας κυβερνά πραξικοπηματικά" .. Όπως επεσήμανε η τρόικα είναι παράνομα στην χώρα μας. "Απορώ πώς δεν έχει επέμβει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη", είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η δανειακή σύμβαση δεν έχει εγκριθεί από τα 2/3 της Βουλής, όπως και έπρεπε αν ήταν νόμιμη.
 
«Δεν θα βγούμε από το αδιέξοδο, γιατί οι τόκοι αυξάνονται συνέχεια και δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε», εκτίμησε, ενώ πρόσθεσε πώς ο λαός χάνει συνεχώς. «Χρειάζεται μια επαναστατική κυβέρνηση… Πρέπει να γίνει μια ειρηνική επανάσταση. Μπορεί να μην γίνει σήμερα ή αύριο, αλλά αυτό θα γίνει».
«Καλώ όλο τον κόσμο να ενωθεί σε ένα παλλαϊκό, πανεθνικό μέτωπο για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε το μέτωπο από την κόπρο του Αυγείου που μας κυβερνάει αυτή την στιγμή».
Oι τροϊκανοί «ξεφτιλίζουν την Ελλάδα διεθνώς λέγοντας ότι είμαστε τεμπέληδες», επανέλαβε, ενώ σε ότι αφορά τους νέους είπε ότι δεν φταίνε που δεν επαναστατούν, απλά δεν έχουν πρότυπα.
Επίσης, μίλησε και για την σημερινή κυβέρνηση λέγοντας πώς είναι τυπικά εκλεγμένη, γιατί, όπως εξήγησε στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό που παίρνει είναι 20%. «Πώς μας δεσμεύουν για τα επόμενα 20 χρόνια; Πώς το κάνουν αυτό;», είπε και αποκάλυψε ότι ζήτησε από την Αριστερά να εγκαταλείψει την Βουλή.
Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε ακόμα το παράπονό του, ότι δεν τον καλούν στα κανάλια να μιλήσει εξαιτίας των απόψεων του, ενώ παραδέχτηκε ότι «η σιωπή που έχω γύρω μου είναι ό,τι πιο απεχθές».
Τέλος, δήλωσε «Αν έκανα κόμμα θα το ονόμαζα “Πατρίδα”», ενώ υπογράμμισε ότι όπως πάει η κατάσταση, προσπαθούν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μουλάρια που θα σκύβουν το κεφάλι

http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/317394.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: