Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Προβλήματα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Μεσολογγίου...


Οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλης του Μεσολογγίου είναι χωρίς πετρέλαιο και σαν συνέπεια αυτού να μην λειτουργούν τα καλοριφέρ και να μην υπάρχει θέρμανση στο χώρο. Στο βρεφονηπιακό σταθμό της Πλώσταινας τρέχει νερό στις τουαλέτες αλλά και από τα παράθυρα με αποτέλεσμα η υγρασία να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα μικρά παιδιά. Στο βρεφονηπιακό σταθμό του Αγ. Παύλου την Πέμπτη και την Παρασκευή φυλούσαν τα μικρά παιδιά άνθρωποι που δεν είχαν την γνώση να το κάνουν διότι οι κανονικοί υπάλληλοι βρίσκονταν σε άδεια.
Εφόσον σε αυτήν την πόλη απαξιώνονται τόσο πολύ οι δομές που έχουν να κάνουν με την φύλαξη αλλά και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας τι θα περιμέναμε από αυτά τα παιδιά στην ηλικία των 12 ετών και άνω; Σε μια περίοδο με έντονη υγρασία και ενόψει της πανδημίας τα παιδιά όλων μας είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους που έχουν να κάνουν με την έλλειψη λίγων λίτρων πετρελαίου, λίγα φυσίγγια σιλικόνης για την μόνωση των παραθύρων και κάποιες άλλες μικροεπισκευές.

Καλώ τους γονείς που θα διαβάσουν αυτήν καταγγελία να διαμαρτυρηθούν άμεσα προφορικώς αλλά και με έγγραφά τους γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Καλώ τον δήμο Ι.Π Μεσολογγίου να παρέμβει άμεσα για την επίλυση αυτών των σοβαρών προβλημάτων που σε λίγο καιρό θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των μικρών παιδιών. Φτάνει πια. Όχι παιχνίδια με τα βλαστάρια της κοινωνίας μας.
Δημητρης Κοτσοργιος



ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EMPROS NA DIOXOYME TOYS GELOIOYS APO TIN POLI.I KATASTASI DEN PAEI ALLO