Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Προσλήψεις... 240.000! Ενώ τα Ταμεία είναι άδεια".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "16.100 ευκαιρίες εργασίας. Τομείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους οποίους οι νέοι μπορούν να ελπίζουν για μεγάλο αριθμό προσλήψεων".

* Η ΑΥΓΗ: "Βρήκαν "σάλιο" για τους επιχειρηματίες. Με ένα δισ. ευρώ θα χρηματοδοτήσει ο ΟΑΕΔ μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Με απεργίες απαντούν οι συντεχνίες στην περικοπή των επιδομάτων κατά 10%. Σε θέση μάχης εφοριακοί και τελωνειακοί που εξήγγειλαν κινητοποιήσεις".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ελαστική εργασία ακόμη και στις ΔΕΚΟ. Επτά ριζικές αλλαγές προωθεί το υπουργείο Εργασίας".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Προειδοποίηση Σαμαρά για απρόβλεπτες εξελίξεις εξαιτίας της παράτασης των αποκλεισμών".

* ΕΘΝΟΣ: "Ντεμαραζ για να πεισθούν οι Βρυξέλλες. Επιτάχυνση πρωτοβουλιών εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Με δόλωμα ενάμιση εκατομμύριο ευρώ προσπαθούν να δημιουργήσουν υποστηρικτές της πολιτικής ένταξης των ξένων και δημιουργούν... Πληρωμένα... δεκανίκια λαθρομεταναστών".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Το νομοσχέδιο με όλες τις αλλαγές στα εργασιακά. Συμβασιούχοι αορίστου χρόνου όσοι δουλεύουν με μπλοκάκι".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπλόκο" Παπακωνσταντίνου στην Μπατζελή. Για τους αγρότες της Φθιώτιδας είχε βρει χρήματα, για τους υπόλοιπους "ούτε σάλιο".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "10 μπλόκα στο εργασιακό χάος. Πακέτο παρεμβάσεων για στήριξη του 8ωρου και του Ασφαλιστικού".

* ΕΣΤΙΑ: "Πολιτική απάντησις προς τους αγρότες. Ο Πρωθυπουργός να θέση τελεσίγραφο".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κυβερνητικές διχογνωμίες για τους αγρότες. Καταγγελίες για πολιτική υποκίνηση των μπλόκων και αναζήτηση εναλλακτικής οδού".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Πείσμα στο πείσμα συνεχίζονται τα μπλόκα. Οι αγρότες εμμένουν στα αιτήματά τους. Γ. Παπανδρέου: Ο αγροτικός τομέας περνά μια βαθιά κρίση".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Κύμα ανατιμήσεων σε 700 προϊόντα. Ξαφνικές αυξήσεις από 3% έως 5%".

* Η ΝΙΚΗ: "Βουλιάζουμε" αλλά δεν αλλάζουμε. Απαξιώνεται το πολιτικό σύστημα και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Τζάμπα χρήμα στο κεφάλαιο ελεημοσύνη στους εργαζόμενους. Απάντηση στα αντεργατικά μέτρα με την απεργία του ΠΑΜΕ στις 10 Φλεβάρη".

* Η ΧΩΡΑ: "Στα βήματα του Μάρκο Πόλο για 10 δισ. ευρώ. Εξόρμηση Παπακωνσταντίνου στην Κίνα για δανεικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: